JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi efter:


Junior online marketing specialist

Gillar du online marketing lika mycket som oss, drivs du av att hela tiden hitta de bästa lösningarna och vill du ha roligt på jobbet? Då kommer Du trivas hos oss! Vi söker nu efter en ny kollega till vårt team!

Hos oss ingår du i ett team där vi alla arbetar brett inom digital marknadsföring med siktet inställt på att stärka våra kunders digitala närvaro och försäljning. Fokus i rollen kommer att ligga på att analysera, driva och optimera våra kunders digitala kampanjer. För oss är det mycket viktigare med rätt inställning och passion för området än att du har exakt rätt utbildning. Men, för att klara rollen ser vi att du har erfarenhet av något av följande:

  • Google AdWords
  • Google Analytics
  • Facebookannonsering
  • Konverteringsoptimering

Vi strävar alltid efter att förbättra, skruva på resultaten och leverera bästa möjliga effekt, därför ser vi att det är viktigt att du är nyfiken och inte ”nöjer dig” utan gärna testar nya vägar och idéer. Detta gäller självklart både för våra kunder och oss själva. Du har inga problem med att arbeta mot tydliga mål och vet hur du skall gå tillväga för att nå dem och vet du inte så frågar du.

Just nu är vi mitt uppe i en spännande resa och vi rör oss hela tiden framåt, så du måste trivas med fart! Social, effektiv och driven är ord som stämmer bra in på dig. Hos oss kommer du få ett öppet arbetsklimat, utmanande och roliga projekt och du får möjlighet att utvecklas till en av de skarpaste inom området!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och kontoret ligger i centrala Göteborg. Intresserad? Hör då av dig med ansökan och eventuella frågor till HR Camilla Burénius
0708-943696 eller maila camilla.burenius@morealliance.se. Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte för länge med att skicka in!