Jobba hos Vekst

Så är det att jobba på Vekst

Image
Vekst

Vekst är ett snabbt växande företag med fokus på digital strategi och performance marketing. Vi har kontor i Göteborg och arbetar nära kunder över hela norra Europa. Är du intresserad av att bli del av vårt växande team?

Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre ehandlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling, utbildning och digital marknadsföring. Förändringstakten emot en allt högre grad av digitalisering ökar hos alla våra kunder och vi upplever en stor efterfrågan på kunskap och erfarenhet inom strategiska förändringsprojekt och digital marknadsföring.

För oss på Vekst är det viktigt att leverera extra värde till våra kunder, varje dag. Därför letar vi efter människor som är framåt, proaktiva och som värdesätter sin arbetsmiljö och prestation högt. Empati, precision och hängivenhet är egenskaper vi söker. För oss är det centralt att alla teammedlemmar har rätt kombination av kompetens, kapacitet och inställning – rätt inställning tar oss långt.

Lediga tjänster

Senior performance marketing-specialist

Vekst växer starkt och den stora efterfrågan från befintliga och nya kunder gör att vi vill stärka upp vår seniora kompetens inom flera plattformar och områden. Därför söker vi nu seniora performance marketing-specialister.

Vi söker dig som:

 • Har flerårig och djup erfarenhet av något av Google Ads, Programmatic display, Facebook och Instagram eller Google Analytics och Tag manager
 • Du drivs av resultat, att uppnå mål och att utmana dig själv och givna lösningar
 • Du är social och proaktiv och gillar den fartfyllda miljö som byrå erbjuder

I din roll som senior performance marketing-specialist på Vekst kommer du att ta ett stort ansvar för utvecklingen av och leveransen inom ditt specialistområde. Du har sannolikt arbetat i olika digitala plattformar under flera år men fattat tycke för och fördjupat dig i en specifik plattform.

Du kommer att få möjligheten att arbeta med många olika typer av kunder av varierande storlek och behov, där kontinuerlig kontakt och uppföljning är viktigt för att säkerställa att kvalitet och yttersta prestation alltid är i fokus. Det är därför viktigt att du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se. För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Ansök på Your Talent

Digital projektledare

Som projektledare på Vekst är du navet som får affär, kundrelation och leverans att nå den höga nivå som vi på Vekst alltid strävar efter. En projektledare på Vekst är både skicklig inom planering och operativt kunnig i digitala plattformar och det hantverk som krävs för leverans på hög nivå.

I rollen som projektledare har du en central roll i att upprätthålla och överträffa vår höga leveransnivå. Som projektledare förväntas du:

 • Identifiera kundbehov och planera lösningar för bästa resultat
 • Planera och driva kundprojekt tillsammans med ett operativt team
 • Organisera arbetet tillsammans med kund och säkerställa att kunds och Veksts agendor är linjerade

Veksts uppdrag och projekt fokuserar oftast att öka försäljning genom performance marketing eller effektivisera den digitala försäljningsprocessen. I denna kontext kommer du arbeta hands on med klienten för att lösa dess problem genom operativt arbete i digitala plattformar, organisering av teamets arbete och datadriven uppföljning. I rollen förväntas du också utveckla relationen med kunden.

Precis som Vekst så tror vi att du är lite nördig när det kommer till performance marketing. Samtidigt är du framåtlutad, hängiven och proaktiv och du värdesätter ditt jobb och din arbetsmiljö högt.

Intresserad? Maila dina uppgifter på vår kontaktsida

Kontakta oss

Affärsdrivande digital strateg

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi stark efterfrågan på vår kompetens och våra tjänster och söker därför en affärsdrivande digital strateg. 

I rollen som digital strateg har du en bärande roll i Veksts fortsatta tillväxtresa. Som digital strateg förväntas du:

 • Skapa nya kundrelationer
 • Förvalta och utveckla befintliga kundrelationer och få dem att växa
 • Driva kundprojekt tillsammans med projektledare och ett operations team

Veksts uppdrag och projekt fokuserar oftast att öka försäljning genom performance marketing eller effektivisera den digitala försäljningsprocessen. I denna kontext kommer du arbeta hands on med klienten för att lösa dess problem genom operativt arbete, research och analys men i rollen förväntas du också utveckla relationen med kunden.

Precis som Vekst så tror vi att du är framåtlutad, hängiven och proaktiv och du värdesätter ditt jobb och din arbetsmiljö högt.

Intresserad? Maila dina uppgifter på vår kontaktsida

Kontakta oss

Digital strateg

Som digital strateg är du ansvarig för att bygga kundrelationer och leda kundprojekt inom performance marketing och organisationsförändring. 

Projekten syftar oftast till att driva eller möjliggöra ökad försäljning och kan innefatta organisationsförändringar, produktpaketering, webbutveckling och digital kommunikation. Du kommer arbeta hands on med klienten för att lösa dess problem genom operativt arbete, research och analys men i rollen förväntas du också utveckla relationen med kunden. 

I rollen som projektledare är du central i uppbyggnaden av Veksts strategiteam och du ska se det som en möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av vår strategiaffär.

Vi söker dig som:

 • Har minst fem års erfarenhet av digital affärsutveckling och marketing
 • Är framåtlutad, proaktiv och gillar produktiva kundrelationer och försäljning
 • Är bekväm med internationella relationer och kundprojekt 

Intresserad? Maila dina uppgifter på vår kontaktsida

Kontakta oss

SEO specialist

I din roll som SEO-specialist på Vekst kommer du att fokusera på SEO och optimering av våra kunders hemsidor, tjänster och kommunikation och hur detta arbete kan samspela med övriga aktiviteter. 

Du kommer att få möjligheten att arbeta med många olika typer av kunder av varierande storlek och behov, där kontinuerlig kontakt och uppföljning är viktigt för att säkerställa att kvalitet alltid är i fokus. Det är därför viktigt att du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och SEO sedan tidigare
 • Du drivs av resultat, att uppnå mål och att utmana dig själv och givna lösningar
 • Du ser och förstår kundens affär och hur du kan påverka den i positiv riktning

Intresserad? Maila dina uppgifter på vår kontaktsida

Kontakta oss

Performance marketing-specialist

I din roll som performance marketing-specialist på Vekst kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.

Du kommer att få möjligheten att arbeta med många olika typer av kunder av varierande storlek och behov, där kontinuerlig kontakt och uppföljning är viktigt för att säkerställa att kvalitet alltid är i fokus. Det är därför viktigt att du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring sedan tidigare
 • Du drivs av resultat, att uppnå mål och att utmana dig själv och givna lösningar
 • För att lyckas i rollen krävs att du erfarenhet av Google Ads (search, display och video), Facebook-annonsering, LinkedIn-annonsering, Google Analytics och Google Tag Manager

Intresserad? Maila dina uppgifter på vår kontaktsida

KONTAKTA OSS

Joanna jobbar som digital strateg

Titta på filmen om Joanna och hur hon beskriver sin roll och vardag som digital strateg på Vekst. Joanna har mångårig erfarenhet inom performance marketing från både Vekst och flera stora internationella ehandlare.

Söker du praktikplats?

Vi är alltid öppna för dialog om praktikplats. Är du rätt person finns alltid plats!

Image
Majblomman

Vill du att vi berättar mer?

Vårt fokus är att leverera effekt på den digitala arenan. I en värld som förändras allt snabbare är vi övertygade om att nyfikenhet samt kapacitet till förändring och utveckling är de starkaste konkurrenskrafterna 

Vill du utvecklas med oss? 

kontakta oss
Image
Peter Stopp