Jobba hos Vekst

Så är det att jobba på Vekst

Image
Vekst

Vekst är ett snabbt växande företag med fokus på digital strategi och performance marketing. Vi har kontor i Göteborg och arbetar nära kunder över hela norra Europa. Är du intresserad av att bli del av vårt växande team?

Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre ehandlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling, utbildning och digital marknadsföring. Förändringstakten emot en allt högre grad av digitalisering ökar hos alla våra kunder och vi upplever en stor efterfrågan på kunskap och erfarenhet inom strategiska förändringsprojekt och digital marknadsföring.

För oss på Vekst är det viktigt att leverera extra värde till våra kunder, varje dag. Därför letar vi efter människor som är framåt, proaktiva och som värdesätter sin arbetsmiljö och prestation högt. Empati, precision och hängivenhet är egenskaper vi söker. För oss är det centralt att alla teammedlemmar har rätt kombination av kompetens, kapacitet och inställning – rätt inställning tar oss långt.

Lediga tjänster

Senior performance marketing-specialist

Vekst är ett företag med fokus på digital strategi och performance marketing och vi växer så det knakar. Vi har kontor i Göteborg och arbetar nära kunder över hela norra Europa. Är du intresserad av att bli del av vårt växande team?

I din roll som senior performance marketing-specialist på Vekst kommer du att arbeta brett och varierat, men alltid med fokus på att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och maximera effekterna av sin annonsering och digitala närvaro. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från övergripande digitalt strategiarbete till att planera, driva och optimera digitala kampanjer.

För att stortrivas i den här rollen tror vi att du:

  • Har flerårig och djup erfarenhet av SEM, Paid Social, Programmatic display och/eller Google Analytics och Tag manager.
  • Drivs av resultat, att uppnå mål och att utmana dig själv och givna lösningar.
  • Har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt, och drivs av att se dina kunder växa.
  • Har en vilja och passion för att alltid ligga steget före, lära dig nya saker och våga utmana dig själv.
  • Älskar att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring.

Intresserad? Läs mer och ansök på LinkedIn.

 

LÄS MER

Joanna jobbar som digital strateg

Titta på filmen om Joanna och hur hon beskriver sin roll och vardag som digital strateg på Vekst. Joanna har mångårig erfarenhet inom performance marketing från både Vekst och flera stora internationella ehandlare.

Söker du praktikplats?

Vi är alltid öppna för dialog om praktikplats. Är du rätt person finns alltid plats!

Image
Majblomman

Vill du att vi berättar mer?

Vårt fokus är att leverera effekt på den digitala arenan. I en värld som förändras allt snabbare är vi övertygade om att nyfikenhet samt kapacitet till förändring och utveckling är de starkaste konkurrenskrafterna 

Vill du utvecklas med oss? 

kontakta oss
Image
Peter Stopp